Реформите во медиумскиот систем во нулта точка

0
5328
SHARE
Previous articleЗОШТО Е ВАЖНА СЛОБОДАТА НА МЕДИУМИТЕ?
Next articleДон Кихотите и Санчо Панчо на инфодемијата
Балкански институт за регионална соработка – BIRC е невладина и непартиска, целосно независна во своето работење, со седиште во Тетово. Организацијата е посветена на промоција и практикување на квалитетното новинарство и научните истражувања во остварување на своите цели за општество со демократските вредности, транспарентни институции, функционална демократија и за создавање на регион на соработка и просперитет. BIRC е составена од докажани експерти од сферата на новинарството и науката.