ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ (2)

0
3854

Здружение-Балкански Институт за Регионална Соработка БИРС е корисник на финансиска поддршка од програмата Цивика мобилитас за спроведување на проектот „ ШАР ПЛАНИНА-ПОСЛЕДНА БРАНА ПРОТИВ ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА “, и има потреба од обезбедување на:

камерман / монтажер

– експерт за животна средина

 

ЦЕЛИОТ ПОВИК МОЖЕТЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ ТУКА

SHARE
Previous articleЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ
Next articleКАРАВАН ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ НА ПРИРОДНОТО БОГАТСТВО НА ШАР ПЛАНИНА
Балкански институт за регионална соработка – BIRC е невладина и непартиска, целосно независна во своето работење, со седиште во Тетово. Организацијата е посветена на промоција и практикување на квалитетното новинарство и научните истражувања во остварување на своите цели за општество со демократските вредности, транспарентни институции, функционална демократија и за создавање на регион на соработка и просперитет. BIRC е составена од докажани експерти од сферата на новинарството и науката.