ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ

0
3637

Здружение-Балкански Институт за Регионална Соработка БИРС е корисник на финансиска поддршка од програмата Цивика Мобилитас за спроведување на проектот „ ШАР ПЛАНИНА-ПОСЛЕДНА БРАНА ПРОТИВ ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА “, и има потреба од обезбедување експертски услуги: 2 (двајца) експерти – физички лица.

ЦЕЛИОТ ОГЛАС МОЖЕТЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ ТУКА

SHARE
Previous articleДон Кихотите и Санчо Панчо на инфодемијата
Next articleЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ (2)
Балкански институт за регионална соработка – BIRC е невладина и непартиска, целосно независна во своето работење, со седиште во Тетово. Организацијата е посветена на промоција и практикување на квалитетното новинарство и научните истражувања во остварување на своите цели за општество со демократските вредности, транспарентни институции, функционална демократија и за создавање на регион на соработка и просперитет. BIRC е составена од докажани експерти од сферата на новинарството и науката.