BIRC NIS FUSHATËN PËR MALIN SHARR

0
1731

Me qëllim të sensibilizimit të opinionit publik për nevojën e mbrojtjes së natyrës dhe biodiversitetit, Instituti Balkanik për Bashkëpunim Rajnoal ka filluar publikimin e video-porosive nga aktorë të ndryshëm shoqërorë.

Duke marrë parasysh nismën për shpalljen  e Malit Sharr për Park Kombëtar, porositë e para nga ekspertë, punonjës të turizmit apo biznesmenë janë pikërisht në këtë vijë.

Më poshtë ndiqni disa prej tyre:

 

 

 

 

SHARE
Previous articleVIDEO / XHEMAILI: JEMI PËR PARK NACIONAL, POR EDHE PËR GARANCA PËR ZGJIDHJEN E PROBLEMIT ME UJIN E PIJSHËM
Next articleVIDEO / SHARRI ËSHTË GATI PËR EPOKËN E RE – TË ZHVILLIMIT
Instituti Ballkanik për Bashkëpunim Rajonal – BIRC është organizatë joqeveritare dhe jopartiake, tërësisht e pavarur në funksionimin e saj, me seli në Tetovë. Organizata angazhohet për promoviminin dhe praktikimin e gazetarisë kualitative dhe hulumtimeve shkencore në realizimin e qëllimeve të saja për një shoqëri me vlera demokratike, për institucione transparente, për një demokraci funksionale dhe për një shtet apo rajon progresiv dhe bashkëpunues. BIRC përfshinë ekspertë të dëshmuar nga fusha e gazetarsisë hulumtuese, e analizave nga të gjitha vendet e Ballkanit dhe më gjerë.