Xhelal Neziri
PRESIDENT
ne ndjekim bindjet tona

Për demokraci kualitative dhe media profesionale

Të përkushtuar ndaj një Ballkani të bashkuar të udhëhequr nga demokracia dhe qytetarë të fuqizuar, duke parashikuar një rajon bashkëpunues të udhëhequr nga forca dhe zërat kolektivë.

STAFI

Bardhyl Zaimi
Drejtor Ekzekutiv
Seladin Xhezairi
Analist & Kryeredaktor i KDP.mk
Katerina Topalova
Studiuesе / Gazetarе
Lorik Idrizi
Drejtor i Programit
Enis Shaqiri
Gazetar / Hulumtues
Subscribe to our e-mail list and stay up-to-date with all our news.


B-IRC © 2024. All Rights Reserved. 
 Privacy Policy

to top