КАТЕРИНА КОЛОЗОВА: ЈАВНИОТ СЕКТОР МОРА ДА РАЗБЕРЕ ДЕКА НЕГОВ ШЕФ Е НАРОДОТ, А НЕ КОЈА И ДА Е ПАРТИЈА ИЛИ ВЛАДА

0
914
SHARE
Previous articleОпштетсвото да се бори повеќе за медиумската саморегулација
Next articleПЕТТЕ ПРЕДУСЛОВИ ЗА ФУНКЦИОНАЛНА ДЕМОКРАТИЈА
Балкански институт за регионална соработка – BIRC е невладина и непартиска, целосно независна во своето работење, со седиште во Тетово. Организацијата е посветена на промоција и практикување на квалитетното новинарство и научните истражувања во остварување на своите цели за општество со демократските вредности, транспарентни институции, функционална демократија и за создавање на регион на соработка и просперитет. BIRC е составена од докажани експерти од сферата на новинарството и науката.