Џелал Незири
Претседател
ги следиме нашите верувања

За квалитативна демократија и професионални медиуми

Посветени на обединет Балкан воден од демократијата и овластени граѓани, замислувајќи кооперативен регион воден од колективна сила и гласови

Нашиот тим

Бардул Заими
Извршен директор
СЕЉАДИН ЏЕЗАИРИ
Аналитичар & Главен уредник на КДП.мк
Лорик Идризи
Програмски директор
Катерина Топалова
Истражувач / новинар
Енис Шаќири
Новинар / Истражувач
Subscribe to our e-mail list and stay up-to-date with all our news.


B-IRC © 2024. All Rights Reserved. 
 Privacy Policy

to top