Овогодинешнoто издание на школата тематски и е посветена на пренос на знаења за евроинтегративните процеси низ призмата на новата модифицирана методологија. Обучувачите…

Continue Reading

Subscribe to our e-mail list and stay up-to-date with all our news.


B-IRC © 2024. All Rights Reserved. 
 Privacy Policy

to top