KOLLOZOVA: SEKTORI PUBLIK DUHET TË KUPTOJË SE SHEFI I TIJ ËSHTË POPULLI, E JO NDONJË PARTI APO QEVERI

0
949
SHARE
Previous articleMALI SHARR I TRE SHTETEVE: PARKU MË I MADH KOMBËTAR NË EVROPË (video)
Next articlePESË PARAKUSHTET PËR DEMOKRACI FUNKSIONALE
Instituti Ballkanik për Bashkëpunim Rajonal – BIRC është organizatë joqeveritare dhe jopartiake, tërësisht e pavarur në funksionimin e saj, me seli në Tetovë. Organizata angazhohet për promoviminin dhe praktikimin e gazetarisë kualitative dhe hulumtimeve shkencore në realizimin e qëllimeve të saja për një shoqëri me vlera demokratike, për institucione transparente, për një demokraci funksionale dhe për një shtet apo rajon progresiv dhe bashkëpunues. BIRC përfshinë ekspertë të dëshmuar nga fusha e gazetarsisë hulumtuese, e analizave nga të gjitha vendet e Ballkanit dhe më gjerë.