6.8 C
Skopje
E shtunë, 4 Shkurt, 2023

Analiza

ANALIZË: Statusi juridik – kushtetues i shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut

Autor: Sefer Tahiri Abstrakt Në këtë punim shkencor trajtojmë përkufizimin e shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut në sistemin juridik- kushtetues, që nga koha e Republikës...

Cfarë i kontribuon përfaqësimit të dobët te grave në jetën politike?

Cfarë i kontribuon përfaqësimit të dobët te grave në jetën politike, respektivisht kthimit te kesaj situate ne kahje pozitive?   Shkruan: Sefer Tahiri   Dy lajme kohëve të...

Intervista

Demokraci

MALI SHARR I TRE SHTETEVE: PARKU MË I MADH KOMBËTAR NË EVROPË (video)

https://www.youtube.com/watch?v=c69dAljHFTQ Mali Sharr është një thesar i bisodiversitetit, i pasurisë së jashtëzakonshme natyrore që shtrihet në...

ANALIZË: Statusi juridik – kushtetues i shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut

Autor: Sefer Tahiri Abstrakt Në këtë punim shkencor trajtojmë përkufizimin e shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut...

NUREDINI, ALIU DHE ÇUÇI NË KONFERENCËN RAJONALE TË BIRC: SI TË ZHVILLOHET SHARRI SI PARK KOMBËTAR?

Konferenca rojanale “ Mali Sharr, perlë e rajonit”, ka hapur debatin mbi menaxhimin me parqet...

VIDEO / SI MUND KULTURA TË NXISË NDRYSHIME POZITIVE NË SHOQËRI?

Në kuadër të projektit “Nëpërmjet kulturës për ndryshime pozitive në shoqëri”, të financuar nga Ministria...

Hulumtime