Катерина Топалова

Истражувач / новинар

Brief info

Катерина Топалова е уредник на вести во јавниот сервис во Северна Македонија. Таа работи и на истражувачки стории за други медиуми во земјата и во регионот. Магистрирала медиуми и комуникации.

Таа тренираше на светски познатата школа за новинарство во Мисури, САД во 2019 година.

Add Comment

Subscribe to our e-mail list and stay up-to-date with all our news.


B-IRC © 2024. All Rights Reserved. 
 Privacy Policy

to top