Katerina Topalova

Studiuesе / Gazetarе

Brief info

Katerina Topalova është redaktore e lajmeve në transmetuesin publik në Maqedoninë e Veriut. Ajo gjithashtu punon në prodhimin e storjeve hulumtuese për media të tjera në vend dhe në rajon. Ajo mban titullin Master në media dhe komunikim dhe është autore e disa hulumtimeve shkencore.

Në vitin 2019 Topalova u trajnua në Shkollën e Gazetarisë së Misurit, një institucion ky me famë botërore, me bazë në SHBA.

Add Comment

Subscribe to our e-mail list and stay up-to-date with all our news.


B-IRC © 2024. All Rights Reserved. 
 Privacy Policy

to top