Xhelal Neziri

President

Brief info

Xhelal Neziri është gazetar hulumtues me përvojë dhe analist politik. Ai ka titullin Master në Shkenca Komunikimi, ndërsa nga viti 2018 është Doktorant në Shkenca Politike në Programin: Demokracia në epokën e globalizimit.

Si gazetar filloi të punojë në vitin 2000, në një gazetë ditore ndërsa më vonë punoi për disa media të Maqedonisë së Veriut, rajonale dhe ndërkombëtare. Që nga viti 2008 e deri më 2011 ai ka përfaqësuar projektin danez SCOOP në Maqedoni, duke koordinuar storje hulumtuese kombëtare dhe transnacionale.

Për momentin Neziri është kryetar i Institutit BIRC dhe analist për disa media vendase dhe ndërkombëtare.

Ai është gjithashtu anëtar i Bordit Këshillues Ndërkombëtar në Journalismfund.eu me seli në Bruksel dhe anëtar i rrjetit të Observatorit të Shoqërisë Civile të Global Initiative në Evropën Juglindore, me qendër në Vjenë.

Add Comment

Subscribe to our e-mail list and stay up-to-date with all our news.


B-IRC © 2024. All Rights Reserved. 
 Privacy Policy

to top